1st Medical Career Forum

1st Medical Career Forum

Το 1st Medical Career Forum 18 – 19 Δεκεμβρίου 2015 στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. Α.Π.Θ. από το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας.

Σας προσκαλούμε σε ένα διήμερο σεμινάριο ειδικά σχεδιασμένο ώστε οι συμμετέχοντες να έρθουν σε άμεση επαφή με τα σύγχρονα δεδομένα στην ιατρική έρευνα, την ιατρική εκπαίδευση και το ακαδημαϊκό περιβάλλον στις χώρες του εξωτερικού μέσα από πρωτοποριακά workshops και σειρές διαλέξεων.

Πιο συγκεκριμένα, οι άξονες που κινείται το πρόγραμμα του 1st Medical Career Forum είναι:

  • Διαλέξεις σχετικά με την αναζήτηση ιατρικής Βιβλιογραφίας, τον σχεδιασμό και τη συγγραφή ερευνητικών projects μέσα από σειρά 5 διαλέξεων από αναγνωρισμένα στο χώρο της έρευνας μέλη ΔΕΠ, ανοιχτές διαλέξεις σε όλους τους συμμετέχοντες.
  • 4ωρο διαδραστικό workshop Ιατρικής Στατιστικής Ανάλυσης σε περιβάλλον SPSS (100 συμμετέχοντες)
  • Workshop προσομοίωσης επαγγελματικής συνέντευξης από καθηγητές με πολύχρονη εμπειρία σε συστήματα υγείας του Ην. Βασιλείου και των Η.Π.Α. (30 συμμετέχοντες)
  • Ιατρική Εκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσα από ομιλίες ιατρών και φοιτητών της ΕΕΦΙΕ για τις χώρες του εξωτερικού και τις ελληνικές ιατρικές σχολές, ανοιχτές σε όλους τους συμμετέχοντες
  • UK vs USA vs Germany medical education debate, ανοιχτό σε όλους τους συμμετέχοντες

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Έλληνας Καθηγητής Ιατρικής του Harvard,                       Χρήστος Μαντζώρος.

Επίσημοι προσκεκλημένοι ο κ. Απόστολος Παπαλόης, Διευθυντής του Ερευνητικού – Πειραματικού Εργατηρίου της ELPEN και ο κ. M.M. Scarlat, Editor-in-Chief του Επιστημονικού Περιοδικού International Orthopaedics

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα Workshops ξεκινούν την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου σε αυτήν την σελίδα.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

 

Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εκπαίδευσης υπό την Αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ. και την ευγενική χορηγία της «Γευσήνους Α.Ε.»

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ