Διημερίδα Μεταμοσχεύσεων | 1 Organ, 2 Lives

Διημερίδα Μεταμοσχεύσεων | 1 Organ, 2 Lives

Το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.) σας προσκαλεί στην Διημερίδα Μεταμοσχεύσεων που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Χειρουργική Κλινική Μεταμοσχεύσεων Α.Π.Θ. στις 21–22 Μαΐου 2021 μέσω της πλατφόρμας Zoom.
Ένα διήμερο αφιερωμένο σε μια από τις κορυφαίες κατακτήσεις της Ιατρικής: την Μεταμόσχευση! Θα ανακαλύψουμε την εντυπωσιακή της πορεία, από τον μύθο στην πραγματικότητα και θα αποσαφηνίσουμε καίρια ζητήματα σχετικά με την Δωρεά Οργάνων και την ελληνική πραγματικότητα των Μεταμοσχεύσεων. Θα έλθουμε σε επαφή με Βασικές Χειρουργικές Αρχές, το Νομικό πλαίσιο και Βιοηθικούς προβληματισμούς. Πράγματι, μια γνωριμία με τις Μεταμοσχεύσεις εφ’ όλης της ύλης!
Στρογγυλές Τράπεζες και διαδραστικά sessions συμπληρώνουν την πλούσια θεματολογία και δίνουν την δυνατότητα για την δική σας ενεργή συμμετοχή. Αστικοί Μύθοι, στους οποίους θα δοθούν απαντήσεις, ενημέρωση σχετικά με τις Νέες Εξελίξεις των Μεταμοσχεύσεων από φοιτητές, ευαισθητοποίηση αναφορικά με την Δωρεά Μυελού των Οστών πλαισιώνουν το πρόγραμμα της Διημερίδας. Τέλος, θα ενημερωθούμε για την Χειρουργική Ειδικότητα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και θα δούμε τις μεταμοσχεύσεις από μια άλλη ματιά…τη ματιά του ασθενούς!
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ανοίξουν την Παρασκευή 14/05/2021 στις 18:00  ΕΔΩ!
και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Δευτέρα 17/05/2021 στις 18:00.
Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και ο σύνδεσμος θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες μέσω e-mail.
Το Επιστημονικό Πρόγραμμα της Διημερίδας παρατίθεται σε ηλεκρονική μορφή εδώ!
Σας περιμένουμε όλους να ανακαλύψουμε μαζί τον κόσμο των Μεταμοσχεύσεων!
Θα χορηγηθούν ηλεκτρονικά πιστοποιητικά παρακολούθησης.