Ε.Κ.Υ.Β.Ε. 2023 – «Ενίσχυση Κέντρων Υγείας Βορείου Ελλάδος»

Ε.Κ.Υ.Β.Ε. 2023 – «Ενίσχυση Κέντρων Υγείας Βορείου Ελλάδος»

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, το παράρτημα Θεσσαλονίκης της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε παραμένει πιστό στους εκπαιδευτικούς του στόχους για τη συνεχή κατάρτιση των φοιτητών Ιατρικής και διοργανώνει το επιτυχημένο επί σειρά ετών πρόγραμμα Ε.Κ.Υ.Β.Ε 2023– «Ενίσχυση Κέντρων Υγείας Βορείου Ελλάδος».
Στόχος είναι η ενίσχυση του έργου των ιατρών των περιφερικών μονάδων υγείας όπου κατά τους θερινούς μήνες παρουσιάζονται μεγάλες ανάγκες αλλά και η εκπαίδευση των φοιτητών Ιατρικής σε βασικές κλινικές δεξιότητες και η απόκτηση επιπρόσθετης κλινικής εμπειρίας.
Προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα:
-Έτος σπουδών 3+
-Οι συμμετέχοντες να είναι μέλη της ΕΕΦΙΕ (Μπορείτε να διευθετήσετε την εγγραφή σας εντός των επόμενων ημερών)
Φέτος το πρόγραμμα θα διαρκέσει 8 εβδομάδες από τις 17/07 εώς τις 10/09 και κάθε φοιτητής έχει την δυνατότητα να συμμετέχει 1 εβδομάδα.
Είναι δυνατή η δήλωση συμμετοχής και στο ΕΚΥΒΕ για όσους θα συμμετάσχουν στην Ιατρική Απόβαση, με την προϋπόθεση να μη συμπίπτουν οι ημερομηνίες συμμετοχής στα δύο προγράμματα
Μπορείς να συμμετέχεις είτε διαμένοντας στο Κ.Υ. με μονή δήλωση (1 συμμετέχοντας) ή με διπλή (2 συμμετέχοντες) είτε ως υπεράριθμος αν διαθέτεις δικό σου κατάλυμα.
Τα κέντρα υγείας που θα περιλαμβάνονται είναι τα εξής:
– ΚΥ Καλλικράτειας
– ΚΥ Κασσανδρείας
– ΚΥ Νέων Μουδανιών
– ΚΥ Νέας Μαδύτου
– ΚΥ Αγ. Νικολάου
Καθώς και το Νοσοκομείο του Πολύγυρου.

Φέτος σας προσφέρουμε νέους προορισμούς για να κάνουμε την εμπειρία σας ακόμη καλύτερη! Τα δύο νέα Κέντρα Υγείας που συνεργαζόμαστε είναι:
-ΚΥ Παλαιοχωρίου
-ΚΥ Χρυσούπολης

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά από Σάββατο 24/6 στις 18:00 μέχρι και τη Δευτέρα 26/6 στις 23:59 ΕΔΩ!

Λεπτομέρειες σχετικά με τις ημερομηνίες, τη διαδικασία και το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες ΕΔΩ!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του προγράμματος:
Γακίδη Αικατερίνη (katerinagaki@gmail.com / 6975835648)
Γακίδη Αφροδίτη (gakidiafro@gmail.com / 6987652316)
Γαζής Ελευθέριος (gleft13@gmail.com / 6907798195)
Παλληκαρίδου Βασιλική (vasilikipalik@gmail.com / 6947550936)
Κουτσελίνη Ζωή Νικολέτα (zettakouts@icloud.com / 6988166520)
Νίτσα Μαρία (marianitsa2004@gmail.com /6989465666)

 

Με την ολοκληρωση του προγράμματος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φοιτητές που συμμετείχαν, καθώς όλους τους εκπροσώπους Μ.Μ.Ε. και δημοσιογράφους που μας στήριξαν στο έργο μας.
📌 Ο κύριος Β. Ιγνατιάδης και το Ιατροnet.gr, όπου στάθηκαν δίπλα στο Ε.Κ.Υ.Β.Ε. και τους περισσότερους από 90 συμμετέχοντές του στο άρθρο :
📌 Την ΕΡΤnews, τους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha, Ant1 και TV100 για την φιλοξενία τους.
📌Τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΕΡΤράδιο, Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 και Ράδιο 100fm.
📌 Την εφημερίδα «Καθημερινή», και τη διαδικτυακή εφημερίδα «VORIA» για την δημοσίευση άρθρου για το πρόγραμμά μας.
📌Ευχαριστούμε θερμά τις ιστοσελίδες για τη δημοσίευση άρθρων με θέμα το εθελοντικό έργο του Ε.Κ.Υ.Β.Ε. και την ουσιαστική του συνεισφορά στα Κέντρα Υγείας Βορείου Ελλάδος.
Η στήριξη όλων είναι συγκινητική και αποτελεί επιβεβαίωση του ουσιαστικού έργου που πάνω από δύο δεκαετίες προσφέρει το Ε.Κ.Υ.Β.Ε., καθώς και αναδεικνύει τον ζήλο και το εθελοντικό πνεύμα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους συμφοιτητές μας.