ΝΙΚΗ 2021 – Β’ Κύκλος

ΝΙΚΗ 2021 – Β’ Κύκλος

🎉 Το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΕΦΙΕ) συνεχίζει τη συνεργασία του με την εθελοντική οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου», με το πρόγραμμα:
«ΝΙΚΗ 2021-Νέοι Ιατροί Κατέχουν τα Ηνία 2021»
Φοιτητές Ιατρικής καλούνται να στελεχώσουν το πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την προσφορά υποστηρικτικού έργου στους εθελοντές Ιατρούς και τη βελτίωση των ιδίων κλινικών-ιατρικών γνώσεων και κοινωνικών δεξιοτήτων στην πρωτοβάθμια περίθαλψη.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε δύο περιόδους συνολικής διάρκειας 7 εβδομάδων και θα προσφέρει περισσότερες από 200 ώρες εθελοντικής υποστήριξης.
❗Η παρούσα εκδήλωση αφορά τον Β’ κύκλο που θα διαρκέσει από 1/12 – 17/12❗
Το πρόγραμμα αφορά φοιτητές από το 2ο έτος σπουδών και άνω, ωστόσο φοιτητές σε μεγαλύτερο έτος σπουδών θα έχουν προτεραιότητα συμμετοχής. Επίσης, θα προτιμηθούν φοιτητές που δεν συμμετείχαν στον Α’ κύκλο του φετινού προγράμματος.

🔔 Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι ανοιχτές από την Τετάρτη 24/11 στις 18:00 έως την Παρασκευή 26/11 στις 14:00 στον σύνδεσμο που ακολουθεί. Θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας.

 
🆘️ Δείτε το **ΝΕΟ** ενημερωτικό φυλλάδιο με τα πακέτα της περιόδου ΕΔΩ!
 
Υπεύθυνοι προγράμματος:
Κατερίνα Γακίδη 
Ελένη Γκούρα 
Σοφία Αντωνιάδη
Νάσια Γαζή 
Αρετή Κούρτη