ΝΙΚΗ 2022- Νέοι Ιατροί Κατέχουν τα Ηνία

ΝΙΚΗ 2022- Νέοι Ιατροί Κατέχουν τα Ηνία

🎉 Για ένατη χρονιά, το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΕΦΙΕ) συνεχίζει τη συνεργασία του με την εθελοντική οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου», με το πρόγραμμα:

«ΝΙΚΗ 2022-Νέοι Ιατροί Κατέχουν τα Ηνία 2022»

Φοιτητές Ιατρικής καλούνται να στελεχώσουν το πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την προσφορά υποστηρικτικού έργου στους εθελοντές Ιατρούς και τη βελτίωση των ιδίων κλινικών-ιατρικών γνώσεων και κοινωνικών δεξιοτήτων στην πρωτοβάθμια περίθαλψη.

🎉 Το πρόγραμμα φέτος αλλάζει δομή, ώστε να δοθεί στους φοιτητές η δυνατότητα να συμμετέχουν περισσότερες ώρες από τις προηγούμενες χρονιές και κατ’ επέκταση να αποκτήσουν ακόμα περισσότερες γνωστικές και κοινωνικές δεξιότητες και μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Εκτός αυτού, θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να λάβουν μέρος και στις κινητές μονάδες των Γιατρών του Κόσμου!

❗Το πρόγραμμα θα έχει συνολική διάρκεια 7 εβδομάδες (31/10 – 18/12) και θα προσφερθούν περισσότερες από 100 ώρες εθελοντικής υποστήριξης. ❗

Το πρόγραμμα αφορά φοιτητές από το 2ο έτος σπουδών και άνω, ωστόσο φοιτητές σε μεγαλύτερο έτος σπουδών θα έχουν προτεραιότητα συμμετοχής. Επίσης, για την επιλογή των συμμετεχόντων θα ληφθούν υπόψιν η χρονική προτεραιότητα, οι ώρες διαθεσιμότητας του κάθε φοιτητή, το motivation letter καθώς και η πιθανή προηγούμενη συμμετοχή στο πρόγραμμα ΝΙΚΗ.

🆘️ Δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο  ΕΔΩ!

🔔 Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι ανοιχτές από το Σάββατο 22/10 στις 18:00 έως Δευτέρα 24/10 στις 18:00 στον σύνδεσμο που ακολουθεί. Θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας.

Υπεύθυνοι προγράμματος:

Αικατερίνη Γακίδη (katerinagaki@gmail.com / 6975835648)

Δημοσθένης Τσελίγκας (dimprodr@gmail.com / 6972679774)

Αφροδίτη Γακίδη (gakidiafro@gmail.com / 6987652316)