2 Σεμινάριο Υπερήχων ~ Για Φοιτητές Ιατρικής

2 Σεμινάριο Υπερήχων ~ Για Φοιτητές Ιατρικής

2ο Πρακτικό Σεμινάριο Υπερήχων ~ Για Φοιτητές Ιατρικής

| ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ
| Κυριακή 18 Μαρτίου 2018
|10:00 – 18:00

Το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της ΕΕΦΙΕ σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ακτινολογίας Α.Π.Θ. σας προσκαλεί σε ένα σεμινάριο εισαγωγής στην πρακτική και τη θεωρία της υπερηχοτομογραφίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε πραγματικό χρόνο σε hands-on courses υπερηχοτομογραφίας για διάφορες ειδικότητες (ακτινολογία, καρδιολογία, γυναικολογία κτλ). Για το σκοπό αυτό θα υπάρχουν στο χώρο μηχανήματα υπερήχων, πάνω στα οποία οι φοιτητές θα εξασκηθούν και θα εκπαιδευτούν. Παράλληλα θα παρακολουθήσουν διαδραστικές διαλέξεις για την χρήση των υπερήχων στις διάφορες ιατρικές ειδικότητες.

Το σεμινάριο αποτελείται απο:

_7 διαδραστικές διαλέξεις*
_6 hands on σταθμοί πρακτικής εκπαίδευσης**

ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή και χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης

*Η παρακολούθηση των διαλέξεων είναι ελεύθερη για όλους και απαιτείται ηλεκτρονική δήλωση ενώ πιστοποιητικό θα χορηγηθεί σε όσους παρακολουθήσουν περισσότερο από το 60% της συνολικής διάρκειας του course.

**λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων απαιτείται έγκαιρη ηλεκτρονική δήλωση για φοιτητές >=3 έτους. Οι δηλώσεις θα ανοίξουν την Δευτέρα 5/3 στις 18:00 σε λινκ που θα ανακοινωθεί.
Τέλος όσοι επιλεγούν για τα hands on θα πρέπει να παρακολουθήσουν και τις θεωρητικές διαλέξεις, διότι το σεμινάριο έχει ως στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο εποικοδομητική εκπαίδευση των φοιτητών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με προϋπόθεση την ιδιότητα μέλους ΕΕΦΙΕ.